Stephen Elop neagă faptul că ar fi fost omul din interior al Microsoft la Nokia

866 ori
<b>Stephen Elop neagă faptul că ar fi fost omul din interior al Microsoft la Nokia</b>E știut faptul că există o teorie a conspirației care spune că Stephen Elop a fost pus la șefia Nokia, doar pentru a duce compania către integrarea în Microsoft. Apartenenta lui Elop de Microsoft este unul dintre principalele motive pentru...

E știut faptul că există o teorie a conspirației care spune că Stephen Elop a fost pus la șefia Nokia, doar pentru a duce compania către integrarea în Microsoft. Apartenenta lui Elop de Microsoft este unul dintre principalele motive pentru speculație, dar fostul boss Nokia neagă tot.

Stephen Elop a fost întrebat în cadrul unei sesiuni Q&A de ieri dacă a fost un "cal troian" în cadrul Nokia, care avea ca scop scăderea valorii companiei pentru a o cumpăra mai ieftin. Apărându-se, Elop a explicat de ce a "ucis" Symbian, care devenise total necompetitiv cu Android sau iOS. Același oficial Microsoft a declarat că el nu a fost un cal troian, ci a lucrat doar în beneficiul acționarilor Nokia câtă vreme s-a aflat la cârma companiei.

în plus, toate deciziile legate de business și strategie au fost luate cu aprobarea comitetului de directori. Interesant e că acționarii Nokia nu s-au ferit să îl critice pe Stephen Elop în noiembrie, descriind șefia sa drept un eșec, care a dus Nokia la ruină. și totuși decizia de a renunța la Symbian a fost una înțeleaptă, deși controversată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×