Ce ati face daca ati primi un smartphone gratuit, conditionat?

1.484 ori
<b>Ce ati face daca ati primi un smartphone gratuit, conditionat?</b>Site-ul infosyncworld.com a efectuat recent un sondaj prin intermediul caruia isi intreba cititorii daca ar fi dispusi sa foloseasca un smartphone gratuit, in schimbul vizionarii constante a unor reclame. &nbsp; O astfel de problema a fost pusa in...

Site-ul infosyncworld.com a efectuat recent un sondaj prin intermediul caruia isi intreba cititorii daca ar fi dispusi sa foloseasca un smartphone gratuit, in schimbul vizionarii constante a unor reclame.

O astfel de problema a fost pusa in legatura cu lansarea celebrului Google Phone, avand in vedere faptul ca gigantul motoarelor de cautare alege acest de metode de profit in cadrul noilor sale produse. Sondajul celor de la infosyncworld a avut de asemenea ca rezultat raspunsuri care mentionau dorinta publicului de a le fi recompensata rabdarea de a privi reclamele care genereaza profit pentru producatorul telefonului. Evident, utilizatorii au preferat o scadere a tarifelor drept recompensa, venita din partea operatorului ales.

28 procente dintre participantii la sondaj si-au aratat dorinta de a beneficia de servicii Internet variate, dar gratuite. Doar 14 la suta dintre chestionati si-ar dori retele WiMAX si HSDPA performante pe telefonul mobil in schimbul unei supraincarcari cu reclame. Acest sondaj nu face altceva decat sa confirme trendul actual urmat de producatori, ieftinirea terminalelor mobile pana la punctul de a le oferi gratuit, cata vreme profiturile sunt generate datorita advertisingului mobil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×