Producatorii de telefoane mobile standardizeaza incarcarea prin Micro-USB

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.287 ori
<b>Producatorii de telefoane mobile standardizeaza incarcarea prin Micro-USB</b>Ieri, forumul Open Mobile Terminal Platform, dominat de operatori si producatori de terminale mobile ca Nokia, Samsung, Motorola, Soy Ericsson si LG, a anuntat ca membrii sai au cazut de acord asupra viitorului conector comun: micro-USB. Micro-USB, mai...

Ieri, forumul Open Mobile Terminal Platform, dominat de operatori si producatori de terminale mobile ca Nokia, Samsung, Motorola, Soy Ericsson si LG, a anuntat ca membrii sai au cazut de acord asupra viitorului conector comun: micro-USB.

Micro-USB, mai subtire decat atotprezentul mini-USB, standardul actual, reprezinta o alegere excelenta, in conditiile in care dimensiunile telefoanelor mobile scad pe zi ce trece. Tehnologia Micro-USB a fost prezentata la inceputul anului de catre USB Implementers Forum, care sunt pe care sa stabileasca noul standard al viitorului cu acest produs.

Cel putin putem aprecia faptul ca acesti operatori au cazut de acord asupra unui singur conector, eliminand astfel in viitor frustrarea utilizatorilor care cumpara cablu dupa cablu. Tot ce speram este sa existe si un adaptor micro-USB special, care sa permita folosirea acestuia legat la o priza si nu doar la un PC. Asistam oare la un nou val tehnologic care va pune in miscare industria mobila mai repede decat speram?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×