Zapp renunta la imprumuturi!

1.376 ori
<b>Zapp renunta la imprumuturi!</b>Recenta decizie a companiei Telemobil SA (Zapp) de a nu se mai imprumuta prin emisiune de obligatiuni a atras dupa sine renuntarea la ratingul B- acordat de agentia de evaluare financiara Standard & Poor's Ratings Services. Conform SMARTfinancial.ro,...

Recenta decizie a companiei Telemobil SA (Zapp) de a nu se mai imprumuta prin emisiune de obligatiuni a atras dupa sine renuntarea la ratingul B- acordat de agentia de evaluare financiara Standard & Poor's Ratings Services.

Conform SMARTfinancial.ro, compania a ales sa foloseasca suportul actionarilor in locul emisiunilor de obligatiuni, desi astfel de emisiuni ar fi fost propice pentru investitii importante. Ratingul celor de la Telemobil SA ar fi putut fi redus inca din luna iulie de catre Standard & Poor's, in conditiile in care Zapp e renuntat la emisiuni de obligatiuni ce valorau 125 de milioane de dolari.

In vara acestui an, au existat numeroase emisiuni de obligatiuni amanate din cauza temerilor in legaturile cu pierderile de pe piata financiara americana. Astfel, investitorii ar fi ales sa evite tranzactiile periculoase, pastrandu-si banii pentru o piata stabila. Zapp este cel de-al patrulea operator din Romania, dar si singurul care foloseste tehnologia CDMA. Cifra sa de afaceri a fost de 125 de milioane de dolari in 2006.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×