Zapp renunta la imprumuturi!

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.288 ori
<b>Zapp renunta la imprumuturi!</b>Recenta decizie a companiei Telemobil SA (Zapp) de a nu se mai imprumuta prin emisiune de obligatiuni a atras dupa sine renuntarea la ratingul B- acordat de agentia de evaluare financiara Standard & Poor's Ratings Services. Conform SMARTfinancial.ro,...

Recenta decizie a companiei Telemobil SA (Zapp) de a nu se mai imprumuta prin emisiune de obligatiuni a atras dupa sine renuntarea la ratingul B- acordat de agentia de evaluare financiara Standard & Poor's Ratings Services.

Conform SMARTfinancial.ro, compania a ales sa foloseasca suportul actionarilor in locul emisiunilor de obligatiuni, desi astfel de emisiuni ar fi fost propice pentru investitii importante. Ratingul celor de la Telemobil SA ar fi putut fi redus inca din luna iulie de catre Standard & Poor's, in conditiile in care Zapp e renuntat la emisiuni de obligatiuni ce valorau 125 de milioane de dolari.

In vara acestui an, au existat numeroase emisiuni de obligatiuni amanate din cauza temerilor in legaturile cu pierderile de pe piata financiara americana. Astfel, investitorii ar fi ales sa evite tranzactiile periculoase, pastrandu-si banii pentru o piata stabila. Zapp este cel de-al patrulea operator din Romania, dar si singurul care foloseste tehnologia CDMA. Cifra sa de afaceri a fost de 125 de milioane de dolari in 2006.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×