Google Maps va sosi pe iOS până la finalul anului, New York Times confirmă!

Autor:  | Publicat în:  Google 979 ori
<b>Google Maps va sosi pe iOS până la finalul anului, New York Times confirmă!</b>New York Times, citat de Gizmodo afirmă că Google Maps va sosi pe iOS până la finalul anului, iar informația are la bază atât surse din cadrul Google, cât și Apple. E știut deja faptul că Apple Maps e un fiasco, cu puncte de reper lipsă, zone...

New York Times, citat de Gizmodo afirmă că Google Maps va sosi pe iOS până la finalul anului, iar informația are la bază atât surse din cadrul Google, cât și Apple. E știut deja faptul că Apple Maps e un fiasco, cu puncte de reper lipsă, zone alb/negru, zone întregi lipsa și lipsa informațiilor despre trafic și transport în comun. în plus utilizatorul are dreptul la o alternativă, nu-i așa?

Google lucrează acum la o versiune specială de Maps pentru iOS și spera să termine dezvoltarea până la final de an 2012. Un motiv pentru această întârziere ar fi faptul că Google se aștepta ca aplicația sa de bază pentru iOS să rămână pe iPhone ceva mai mult timp, bazându-se pe contractul cu Apple și a fost luată prin surprindere atunci când Apple a decis să renunțe la soluția Google Maps. E interesant că gigantul motoarelor de căutare aparent nu știa că Apple va înlocui Google Maps cu propria aplicație până ce nu a venit anunțul oficial.

în plus, se pare că acum creatorul lui Android dorește să pluseze și să integreze și funcții Google Earth și imagini 3D în aplicația de iOS, pentru a fi o alternativă net superioară soluției Apple. Personal aș dori că hărțile să fie măcar precise, eficiente și aduse la zi, efectele 3D și artificiile fiind opționale.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×