Ce vă doriți pentru 2015?

Autor:  | Publicat în:  Statistici 568 ori
<b>Ce vă doriți pentru 2015?</b>Samsung Electronics România a organizat un sondaj pe Twitter, în cadrul căruia cei participanți au fost invitați să își exprime rezoluțiile pe anul 2015. Se pare că 15% dintre respondenți își doresc un gadget nou în acest an. &nbsp; Aveți...

Samsung Electronics România a organizat un sondaj pe Twitter, în cadrul căruia cei participanți au fost invitați să își exprime rezoluțiile pe anul 2015. Se pare că 15% dintre respondenți își doresc un gadget nou în acest an.

Aveți un infografic mai sus care descrie tendințele și dorințele celor 1200 de utilizatori Twitter care s-au exprimat în cadrul campaniei #In2015Vreau. Campania a avut loc între 19 decembrie și 12 ianuarie și a provocat atât utilizatorii de Twitter, cât și Facebook să își propună o schimbare în bine pentru următoarele 12 luni. Aproape jumătate dintre cei care au folosit hashtagul de mai sus își doresc să învețe o limbă străină, să dobândească noi competente sau să facă mai mult sport.

Pe locul 2 se afla tweeturile cu dorințele utilizatorilor de a cumpăra terminale smart, printre care smartphone-uri, tablete și phableturi precum Galaxy Note. Toate aceste rezoluții au fost centralizate într-o aplicație dedicată pe pagina de Facebook Samsung Mobile România și prin tragere la sorți, unul dintre utilizatorii participanți a câștigat un telefon Samsung Galaxy S5.

și acum întrebarea de 1000 de puncte: voi ce gadgeturi veți cumpăra în 2015?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×