Motorola intră oficial pe piața din China cu trei modele: Moto X, Moto G și Moto X Pro

534 ori
<b>Motorola intră oficial pe piața din China cu trei modele: Moto X, Moto G și Moto X Pro</b>Așa cum era de așteptat, odată cu preluarea Motorola de către Lenovo, publicul chinez avea să aibă parte de terminale Moto ajunse pe canal oficial, lucru care se întâmplă chiar azi. Această informație este dezvăluită de o invitație de presă...

Așa cum era de așteptat, odată cu preluarea Motorola de către Lenovo, publicul chinez avea să aibă parte de terminale Moto ajunse pe canal oficial, lucru care se întâmplă chiar azi. Această informație este dezvăluită de o invitație de presă foarte inedită pe care vedem notată data de 26 ianuarie 2015.

Din câte putem remarca, invitația cu pricina ne prezintă una dintre principalele caracteristici ale terminalelor Motorola, și anume posibilitatea de customizare a capacelor spate în diferite nuanțe și texturi. Printre smartphone-urile ce urmează a fi lansate în China se numără Moto X, Moto G, și nu în ultimul rând Moto X Pro.

Acest din urmă este practic un Nexus 6 nebranduit ce ne aduce la pachet aceleași specificații tehnice. Aflăm că Moto X va debuta la un preț de 563 dolari, Moto G pentru suma de 241 dolari, iar modelul de top Moto X Pro va fi disponibil în magazine pentru aproximativ 644$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×