Un nou telefon 3G Huawei, U1215 soseste in SUA

3.354 ori
<b>Un nou telefon 3G Huawei, U1215 soseste in SUA</b>Dupa ce a inceput sa patrunda treptat pe piata din Romania, prin colaborarea sa cu RCS & RDS (in cadrul ofertei DigiMobil), Huawei tinteste publicul din SUA si Canada, pregatind o linie de terminale de exceptie. Printre acestea se numara si Huawei U1215,...

Dupa ce a inceput sa patrunda treptat pe piata din Romania, prin colaborarea sa cu RCS & RDS (in cadrul ofertei DigiMobil), Huawei tinteste publicul din SUA si Canada, pregatind o linie de terminale de exceptie. Printre acestea se numara si Huawei U1215, tocmai trecut de testele FCC si prezent in imaginea urmatoare:

Handsetul suporta conectivitate GSM/EDGE si WCDMA, in benzi cu frecvente de 850 si 1900 MHZ, dar camera sa dezamageste, printr-o rezolutie de 1.3 megapixeli. Deocamdata telefonul Huawei nu a primit un branding, deci nu cunoastem inca operatorul ales pentru a-l distribui in SUA si Canada. Totusi faptul ca acest handset 3G isi face intrarea pe piata americana la un pret, banuim noi, rezonabil asigura popularitatea producatorului Huawei peste Ocean.

Intre timp asteptam primele rezultate ale campaniei care a promovat terminalul gratuit Huawei oferit de RCS & RDS abonatilor serviciului DigiMobil. Va reusi oferta acestora sa depaseasca popularitatea atinsa de Cosmote intr-un timp atat de scurt? Intre timp, putem afirma ca pe masura ce marca Huawei devine populara in Romania, handseturile producatorului vor fi disponibile si prin intermediul celorlalti operatori, tintind si alte segmente de public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×