Cea mai ciudată husă de iPhone e aici: arată, se simte şi se mişca precum o ureche umană

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.422 ori
<b>Cea mai ciudată husă de iPhone e aici: arată, se simte şi se mişca precum o ureche umană</b>Am văzut zeci, dacă nu sute de huse şi carcase pentru iPhone, care mai de care mai ciudată, dar modelul de mai jos e cu siguranţă &icirc;n top 5. Creaţie a artistului din Los Angeles Sarah Sitkin, acest accesoriu are mulată o ureche umană pe...

Am văzut zeci, dacă nu sute de huse şi carcase pentru iPhone, care mai de care mai ciudată, dar modelul de mai jos e cu siguranţă în top 5. Creaţie a artistului din Los Angeles Sarah Sitkin, acest accesoriu are mulată o ureche umană pe exterior.

Nu vă faceţi griji, nu e vorba de o ureche reală şi nu suntem într-un episod din Hannibal. E vorba despre o întreagă husă cu textură şi culoare similară cu pielea umană şi un mulaj de ureche de asemenea complet identic cu o ureche umană. El se simte şi se mişca precum o ureche, putând fi confundat foarte uşor cu organul auditiv.

Toate butoanele şi porturile sunt complet accesibile fără probleme în timpul utilizării telefonului ţinut în husă. Astfel de huse ne fac să ne amintim că uneori ne mai putem folosi urechea și pentru a-i auzi direct pe ceilalți, nu doar printr-un mediu digital. Aşteptăm acum şi unele cu nas, ochi şi de ce nu degete extra umane mulate! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×