Diagonalele lui Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge confirmate de Zauba, instituție ce se ocupă cu importurile în India

Autor:  | Publicat în:  Samsung 822 ori
<b>Diagonalele lui Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge confirmate de Zauba, instituție ce se ocupă cu importurile în India</b>Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge sunt telefoane aflate pe buzele tuturor &icirc;n aceste zile, acum c&acirc;nd a rămas mai puţin de o lună p&acirc;nă ce handseturile vor deveni oficiale. &Icirc;ncă o bucată de puzzle se &icirc;ntregeşte şi...

Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge sunt telefoane aflate pe buzele tuturor în aceste zile, acum când a rămas mai puţin de o lună până ce handseturile vor deveni oficiale. Încă o bucată de puzzle se întregeşte şi reconfirma azi prin importatorul Zauba.

Compania se ocupă de importuri şi exporturi de telefoane în India, cu rol de testare şi a dezvăluit în listele sale de produse diagonalele noilor modele S7. Astfel Samsung Galaxy S7, cu nume de cod aici SM-G930R4 va sosi cu un display de 5.1 inch, în vreme ce Galaxy S7 Edge (SM-G935R) va avea un ecran de 5.5 inch. Ambele smartphone-uri au fost importate în India cu numerotări IMEI valide.

În plus, ambele diagonale se potrivesc cu cele mai noi scăpări din AnTuTu şi alte benchmarkuri. Totuşi, o variantă AT&T de Galaxy S7 Edge apărea recent pe web cu o diagonală de 5.1 inch, dar acel model nu a fost confirmat. Un Galaxy S7 Edge de 5.5 inch ar lăsa loc pentru un Galaxy S7 Edge+ cu diagonală de 6 inch, ceea ce ar putea fi prea mare pentru gusturile publicului, chiar şi a fanilor phablet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×