Cea mai "inalta" convorbire din lume, purtata pe un Motorola Z8

1.744 ori
<b>Cea mai "inalta" convorbire din lume, purtata pe un Motorola Z8</b>In caz ca v-ati intrebat vreodata daca exista acoperire si in varful Muntelui Everest, trebuie sa stiti ca raspunsul este afirmativ. Alpinistul britanic, Rod Baber a efectuat un apel folosind un MOTORIZR Z8 de pe cel mai inalt pisc din lume. De fapt...

In caz ca v-ati intrebat vreodata daca exista acoperire si in varful Muntelui Everest, trebuie sa stiti ca raspunsul este afirmativ. Alpinistul britanic, Rod Baber a efectuat un apel folosind un MOTORIZR Z8 de pe cel mai inalt pisc din lume.

De fapt alpinistul a efectuat doua apeluri: primul pentru a activa un cont voice mail si cel de-al doilea catre sotia si copiii sai. Temerarul a trimis si un mesaj text catre Motorola care suna astfel: "Un text mic pentru un om, un pas urias pentru lumea mobilelor - multumesc Motorola". Compania a sponsorizat ascensiunea care a avut ca rezultat un record mondial pentru "apelul efectuat de la cea mai mare inaltime".

Apelul s-a realizat datorita unei statii mobile chinezesti care se afla in in raza vizuala. Oficial, apelurile au fost efectuate de la o inatlime de 8848 de metri la o temperatura de -30 de grade Celsius - atat de frig incat Rob a trebuit sa lipeasca bateriile de corpul sau pentru a le face utilizabile. Nu stim cu exactitate unde a tinut alpinistul terminalul Z8, dar putem indrazni sa contestam recordul afirmand ca deja a fost depasit de orice apel efectuat dintr-un avion. Nu putem totusi sa contrazicem Cartea Recordurilor, mai ales daca avem in vedere faptul ca apelurile de pe telefoanele mobile sunt interzise in timpul zborului cu avionul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×