Cea mai "inalta" convorbire din lume, purtata pe un Motorola Z8

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.676 ori
<b>Cea mai "inalta" convorbire din lume, purtata pe un Motorola Z8</b>In caz ca v-ati intrebat vreodata daca exista acoperire si in varful Muntelui Everest, trebuie sa stiti ca raspunsul este afirmativ. Alpinistul britanic, Rod Baber a efectuat un apel folosind un MOTORIZR Z8 de pe cel mai inalt pisc din lume. De fapt...

In caz ca v-ati intrebat vreodata daca exista acoperire si in varful Muntelui Everest, trebuie sa stiti ca raspunsul este afirmativ. Alpinistul britanic, Rod Baber a efectuat un apel folosind un MOTORIZR Z8 de pe cel mai inalt pisc din lume.

De fapt alpinistul a efectuat doua apeluri: primul pentru a activa un cont voice mail si cel de-al doilea catre sotia si copiii sai. Temerarul a trimis si un mesaj text catre Motorola care suna astfel: "Un text mic pentru un om, un pas urias pentru lumea mobilelor - multumesc Motorola". Compania a sponsorizat ascensiunea care a avut ca rezultat un record mondial pentru "apelul efectuat de la cea mai mare inaltime".

Apelul s-a realizat datorita unei statii mobile chinezesti care se afla in in raza vizuala. Oficial, apelurile au fost efectuate de la o inatlime de 8848 de metri la o temperatura de -30 de grade Celsius - atat de frig incat Rob a trebuit sa lipeasca bateriile de corpul sau pentru a le face utilizabile. Nu stim cu exactitate unde a tinut alpinistul terminalul Z8, dar putem indrazni sa contestam recordul afirmand ca deja a fost depasit de orice apel efectuat dintr-un avion. Nu putem totusi sa contrazicem Cartea Recordurilor, mai ales daca avem in vedere faptul ca apelurile de pe telefoanele mobile sunt interzise in timpul zborului cu avionul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×