Cea mai mare fatada multimedia din Europa, in Romania, la magazinul Cocor

1.515 ori
<b>Cea mai mare fatada multimedia din Europa, in Romania, la magazinul Cocor</b>Iata ca universul high-tech se roteste si in directia noastra, de vreme ce magazinul Cocor va gazdui o premiera in data de 1 decembrie: proiectarea unor reclame la branduri de lux pe cea mai mare fatada multimedia din Europa. Este vorba despre nu mai...

Iata ca universul high-tech se roteste si in directia noastra, de vreme ce magazinul Cocor va gazdui o premiera in data de 1 decembrie: proiectarea unor reclame la branduri de lux pe cea mai mare fatada multimedia din Europa.

Este vorba despre nu mai putin de 27 de branduri de lux, printre care Versace, Armani, Vertu, GT Ferre, Fendi, Dupont, Chanel, Givenchy si multe altele, dupa cum ne informeaza Cotidianul. Vechiul Cocor se afla acum in renovari, el urmand sa devina Cocor Luxury Store pana la finalul anului, un proiect de retail destinat afisarii produselor ce apartin marilor branduri din lume.

60% dintre brandurile care vor colabora cu Cocor SA intra in premiera in tara noastra, ocupand doar 40% din spatiul inchiriabil. Ilan Laufer, general manager retail group, spera ca pana la finalul anului sa inchirieze aproximativ 80% din spatiul disponibil la Cocor Luxury Store. Primele reclame vor fi proiectate pe fatada magazinului din data de 1 decembrie. Aceasta fatada (cea din Piata Unirii, in Bucuresti) este alcatuita din 13 ecrane high-def, care impreuna au o suprafata de 565 metri, costand aproximativ 4 milioane de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×