“Iron Man” Robert Downey Jr Încheie un contract de marketing cu HTC

1.549 ori
<b>&ldquo;Iron Man” Robert Downey Jr Încheie un contract de marketing cu HTC</b>Cum ar fi ca toate invențiile lui Iron Man și o bună parte a costumului său să fie branduite HTC? După ce a devenit sponsor oficial UEFA Champions League și Europa League, acum HTC a semnat și un contract de marketing cu Robert Downey Jr, adică...

Cum ar fi ca toate invențiile lui Iron Man și o bună parte a costumului său să fie branduite HTC? După ce a devenit sponsor oficial UEFA Champions League și Europa League, acum HTC a semnat și un contract de marketing cu Robert Downey Jr, adică personajul Iron Man din seria cu același nume.

Semnarea contractului vine într-un moment cheie din cariera lui Downey, de vreme ce el tocmai a confirmat că va fi prezent în Avengers 2 și 3 și alte filme Iron Man. Contractul cu HTC valorează 12 milioane de dolari și include spoturi TV, reclame stradale și reclame în print. Downey va putea să aleagă modalitatea de prezentare a imaginii sale în aceste reclame, deci așteptați-vă la umor, ironie și... Iron Man.

Deși a fost anunțat că Downey va apărea în reclame drept el însuși și nu ca Iron Man sau Sherlock Holmes, îmi vine greu să cred că nu se va folosi de costumul robotizat pentru a ne face să dorim un HTC Butterfly S. HTC a cheltuit 1 miliard de dolari în 2012 pe marketing, departe de cele 10 miliarde de la Samsung, dar cu siguranță taiwanezii se afla pe drumul cel bun.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×