Cea mai nouă scăpare iPhone 8 ne prezintă rama metalică a ecranului, direct din fabrica Foxconn

2.650 ori
<b>Cea mai nouă scăpare iPhone 8 ne prezintă rama metalică a ecranului, direct din fabrica Foxconn</b>Am văzut obositor de multe scăpări ale lui iPhone 8 în ultima vreme, dar una în plus nu strică. Spre exemplu azi luăm contact cu ceea ce pare a fi ramă metalică a viitorului flagship, sau mai bine zis cadrul metalic al ecranului.

Am văzut obositor de multe scăpări ale lui iPhone 8 în ultima vreme, dar una în plus nu strică. Spre exemplu azi luăm contact cu ceea ce pare a fi ramă metalică a viitorului flagship, sau mai bine zis cadrul metalic al ecranului.

Rama iPhone 8

Fotografia ar veni direct dintr-o fabrică Foxconn, deși privim cu precauție astfel de surse. Judecând după această ramă de panou frontal, terminalul ar trebui să aibă un ecran cu muchii foarte înguste și remarcăm și că nu există decupaj pentru buton Home, deci stă în picioare teoria cu scannerul de amprente integrat în ecran, sau poate în butonul Power, așa cum am auzit recent.

Cea mai nouă scăpare iPhone 8 ne prezintă rama metalică a ecranului, direct din fabrica Foxconn

Va reamintesc că Apple va înghesui aici un panou de ecran de 5.8 inch într-un format de telefon cu diagonală de 4.7 inch, de aici și muchiile ultra înguste. Zona cu senzori, difuzor de convorbiri și camera frontală va fi flancată de două porțiuni ale ecranului, se pare. Avem și o comparație cu modele iPhone precedente, observând cât de mult s-a schimbat designul intern și zonele pentru amplasarea componentelor. Puteți vedea comparația mai sus.

Cu puțin noroc iPhone 8 debutează în septembrie, cel târziu în octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×