Cea mai nouă scăpare legată de Samsung Galaxy S8 prezintă o folie de sticlă destinată acestuia, cât şi variantei S8 Plus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 7.171 ori
<b>Cea mai nouă scăpare legată de Samsung Galaxy S8 prezintă o folie de sticlă destinată acestuia, cât şi variantei S8 Plus</b>Continuă scăpările legate de Samsung Galaxy S8, de această dată cu un accesoriu destinat acestui model, cât și variantei Plus. E vorba despre o folie de sticlă securizată ce ne va proteja arătosul display-ul de eventuale căzături și șocuri.

Continuă scăpările legate de Samsung Galaxy S8, de această dată cu o un accesoriu destinat telefonului. E vorba despre o folie de sticlă securizată destinată atât flagship-ului în varianta standard, cât şi lui Galaxy S8 Plus.

Ce e deosebit la această scăpare? Faptul că ni se confirmă odată pentru totdeauna că Samsung Galaxy S8 va avea un ecran cu muchii curbate, în stil Galaxy S7 Edge/ Note 7. Astfel, nu va mai există şi o versiune cu ecran plat pe care să o alegem. Remarcăm şi numărul mare de orificii în zona superioară frontală, mult mai multe decât am văzut pe acele randări venite la pachet cu husele din ultima vreme.

Se pare că până la urmă e loc şi de scanner de iris aici, nu doar de cameră frontală, difuzor de convorbiri şi alţi câţiva senzori sus. Atât muchia superioară, cât şi cea inferioară sunt tare înguste aici, iar jos nu e nici urmă de locaş pentru butonul Home, fiind a treia sau patra oară când ni se confirmă această abordare. Chiar dacă pare veridica scăparea, o privim cu precauţie, mai ales că e uşor să te loveşti de falsuri în ziua de azi.

În acest ritm ar trebui să vedem un Galaxy S8 pornit şi funcţional într-un video hands-on până la final de lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×