Cortana accesibil în lockscreenul de pe Android în curând! Microsoft testează această funcţie

1.412 ori
<b>Cortana accesibil în lockscreenul de pe Android în curând! Microsoft testează această funcţie</b>Asistentul virtual Cortana rămâne unul dintre produsele celor de la Microsoft ce încă impresionează publicul. Acest software a ajuns și pe Android, iar în curând ni se promite și faptul că vom putea 'trezi' asistentul personal direct din lockscreen

Am mai spus-o şi o repet: secretul succesului Microsoft în anii următori depinde mai degrabă de soluţiile oferite pe alte platforme, decât pe cea proprie. Spre exemplu Cortana oferit pe Android şi iOS a fost o idee bună, gata să devină şi mai bună printr-o actualizare confirmată în această săptămână.

Microsoft Cortana

Se pare că pe viitor vom putea accesa asistentul virtual cu nume inspirat din jocul Halo şi din lockscreen-ul de pe Android. Cea mai nouă actualizare a aplicaţiei Cortana pentru Android, în varianta disponibilă doar pentru beta testeri deocamdată oferă "acces rapid la programul pe ziua respectivă", cu ajutorul lui Cortana. Şi asta direct din lockscreen.

Ideea aminteşte de afişarea informaţiilor în zona Today pe iOS de exemplu. După ce îi permiteţi lui Cortana accesul la lockscreen, va afişa informaţii importante şi relevante după ce faceţi swipe de la logo-ul său celebru în stânga sau dreapta. Cortana va avea şi răspunsuri pentru toate întrebările voastre, iar toate informaţiile vin direct din ecranul blocat, deci nu e nevoie să deblocaţi handsetul.

Aveți aici Cortana pentru Android și aici pentru iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×