Noi detalii despre Samsung Galaxy S8 ies la iveală; ar sosi cu display 'infinity' și cu dock special

4.101 ori
<b>Noi detalii despre Samsung Galaxy S8 ies la iveală; ar sosi cu display 'infinity' și cu dock special</b>Nu există zi în care Samsung Galaxy S8 să nu își facă apariția măcar într-o nouă știre. Începem ziua cu o astfel de scăpare căreia trebuie să îi dăm credit, asta pentru că vine din partea celor de la The Guardian. Un lucru pe care îl aflăm din start este

Cam în fiecare zi aflăm alte informații sau vedem noi imagini cu Samsung Galaxy S8, un terminal flagship al cărui debut este așteptat la sfârșitul lunii martie în cadrul unui eveniment ce va fi desfășurat simultan în mai multe țări din jurul lumii. Astăzi avem parte de o avalanșă de noi informații și asta chiar din partea publicației The Guardian căreia trebuie să îi acordăm credibilitate din start.

În primul rând ni se dezvăluie faptul că noul terminal va fi disponibil în două variante cu display-uri cuprinse între 5 și 6 inch, modele ce vor aborda display-uri curbate spre margini precum cele din seria Edge. Ar fi vorba în cazul de față despre 'display-uri infinity' - fiind numite astfel datorită marginilor de sus și jos ce și-au redus mărimea considerabil față de Galaxy S7 și care aduc telefoanele mai aproape de conceptul edge-to-edge.

Aparent, logo-ul Samsung nu ar mai avea loc pe marginea de jos a telefonului așa că s-a renunțat la plasarea sa frontală. Exact cum vedeam în randările anterioare, scanner-ul de amprente va fi mutat pe partea din spate, iar printre alte lucruri menționate aici avem și păstrarea jack-ului audio de 3.5 mm.

Samsung Galaxy S8 va oferi un sistem de scanare a irisului și totodată posibilitatea de achiziții pe baza recunoașterii irisului. La fel ca generația din 2016 și noul model va oferi o cameră cu tehnologie Dual-Pixel ce va impresiona prin calitatea fotografiilor realizate, viteză și performanță în condiții low-light. 

De asemenea se notează aici faptul că terminalele vor sosi cu 64 GB de stocare flash + slot microSD, cu port USB Type-C și cu asistentul vocal Bixby. Un alt detaliu interesant este acela că Samsung va oferi o serie de accesorii inedite precum un dock și un sistem menit să transforme smartphone-ul Galaxy S8 într-un desktop veritabil conectat la monitor, fix ca în cazul Microsoft Continuum. Nu în ultimul rând alfăm că vor fi lansate noi versiuni pentru Gear VR și Gear 360.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×