Ceas inteligent modular de la Nokia? (video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.069 ori
<b>Ceas inteligent modular de la Nokia? (video)</b>După ce în ultimul timp am văzut din ce în ce mai multe companii care au lansat sau fie lucrează la un smartwatch, se pare că și cei de la Nokia vor să scoată pe piață un astfel de device. Un asemenea concept este în curs de proiectare și...

După ce în ultimul timp am văzut din ce în ce mai multe companii care au lansat sau fie lucrează la un smartwatch, se pare că și cei de la Nokia vor să scoată pe piață un astfel de device. Un asemenea concept este în curs de proiectare și așteaptă să fie aprobat de către Patent and Trademark Office.

Ideea celor de la Nokia constă într-un ceas mai practic, de tip modular pe care să îl putem personaliza după propriul gust. Una dintre ideile luate în considerare este aceea de a utiliza mai multe display-uri, fiecare dintre ele folosind pentru o funcție anume.

Privind la diagrama de mai sus observăm un lockscreen asemănător cu cel folosit de un Windows Phone. Ne aștepăm ca cei de la Microsoft să aibă ceva de spus cu privire la dezvoltarea acestui ceas-inteligent și așteptăm ca iddea să se pună în practică cât mai curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×