Android 4.3 este disponibil pentru Samsung Galaxy S4 I9505

2.311 ori
<b>Android 4.3 este disponibil pentru Samsung Galaxy S4 I9505</b>Posesorii de Samsung Galaxy S4 I9505, versiunea cu LTE, vor putea face update începând de astăzi la Android 4.3. Printre primii care se vor bucura de acest nou update se numără utilizatorii din Germania, după care el va fi disponbil și pentru...

Posesorii de Samsung Galaxy S4 I9505, versiunea cu LTE, vor putea face update începând de astăzi la Android 4.3. Printre primii care se vor bucura de acest nou update se numără utilizatorii din Germania, după care el va fi disponbil și pentru celelalte țări.

Printre modificările aduse întâlnim mai mult schimbări la partea de design a lui TouchWiz decât îmbunătățiri ale funcțiilor sistemului de operare. Observăm un nou browser Samsung, câteva schimbări la tastatură, funcția Reading Mode și launcher-ul TouchWiz. De asemenea acum avem la dispoziție și un sistem de manangement al memorie RAM mult mai eficient.

Din păcate acest update se va face treptat, dar puteți opta și la varianta de a face update folosing Odin. Așa cum am specificat la începutul articolului, update-ul va fi disponibil doar pentru varianta LTE I9505 ce vine cu procesor Snapdragon 600. Unele surse spun că și alte produse Samsung vor beneficia de acest update în perioada următoare :

  • Samsung I9500 Galaxy S4 Octa-core - săptămâna viitoare
  • Samsung I9300 Galaxy S3 - luna viitoare
  • Samsung N7100 Galaxy Note II - luna decembrie
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×