HTC One Max - versiunea Single-SIM - va dispune și ea de slot microSD și capac spate Înlăturabil

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.422 ori
<b>HTC One Max - versiunea Single-SIM - va dispune și ea de slot microSD și capac spate Înlăturabil</b>Câteva poze cu HTC One Max, venite din China, dezvăluiesc faptul că noul One Max va sosi cu un slot pentru carduri microSD și un capac spate care se poate înlătura. Deja am văzut un device HTC One Max care venea cu 2 sloturi sim, dar se pare că...

Câteva poze cu HTC One Max, venite din China, dezvăluiesc faptul că noul One Max va sosi cu un slot pentru carduri microSD și un capac spate care se poate înlătura. Deja am văzut un device HTC One Max care venea cu 2 sloturi sim, dar se pare că acesta este varianta single-sim.

Odată cu aceste noi fotografii avem ocazia să îl admirăm pe HTC One Max alături de Galaxy Note 3. Deși se spunea că One Max va integra un display de 5.9 inch, această nouă informație ne dezvăluie faptul că diagonala display-ului lui One Max va fi de 5.7 inch.

​HTC One Max alături de Galaxy Note 3

Posibila data de lansare a lui HTC One Max este 17 octombrie iar din câte știm până acum, el va dispune de același procesor Snapdragon 800 și aceeași cameră foto de 4 ultrapixeli care este prezentă pe HTC One și One Mini. Singura noutate este senzorul de amprente situat pe spatele terminalului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×