Ceasul telefon 3G LG GD910, analizat la CES (Video)

3.151 ori
<b>Ceasul telefon 3G LG GD910, analizat la CES (Video)</b>Odata cu debutul showului CES 2009, LG a prezentat noul GD910, un ceas telefon cu ecran touch si suport pentru conectivitate 3G. Iata-i acum interfata in actiune, in urmatorul clip video: Practic avem de-a face cu un telefon performant intr-un ambalaj...

Odata cu debutul showului CES 2009, LG a prezentat noul GD910, un ceas telefon cu ecran touch si suport pentru conectivitate 3G. Iata-i acum interfata in actiune, in urmatorul clip video:

Practic avem de-a face cu un telefon performant intr-un ambalaj compact, care poate fi purtat la incheietura si care il va face pe James Bond foarte gelos. Cu un gest de "maturare" a ecranului touch cu degetele veti trece de la un meniu la altul si trebuie sa aflati ca acest ceas telefon soseste cu suport HSDPA, text to speech, speech to text si un music player.

GD910 suporta headseturi Bluetooth si apelare video 3G, iar display-ul sau touch are o diagonala de 1.43 inchi. Terminalul cantareste doar 85 de grame, iar ceea ce am vazut la CES 2009 este doar prototipul, astfel ca GD910 nu este gata de o lansare comerciala inca si nu putem dezvalui toate caracteristicile sale.

Sursa: Mobileburn.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×