Nokia N97 prezent la CES 2009

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.959 ori
<b>Nokia N97 prezent la CES 2009</b>Spre bucuria fanilor Nokia, la standul finlandezilor de la CES 2009 se afla noul smartphone Nokia N97, care putea fi atins si folosit de curiosi, jurnalisti sau bloggeri. N97 a fost anuntat cu mare tam-tam in luna decembrie a lui 2008, el urmand sa fie...

Spre bucuria fanilor Nokia, la standul finlandezilor de la CES 2009 se afla noul smartphone Nokia N97, care putea fi atins si folosit de curiosi, jurnalisti sau bloggeri.

N97 a fost anuntat cu mare tam-tam in luna decembrie a lui 2008, el urmand sa fie lansat in vara acestui an in Europa si la cateva saptamani dupa si in SUA. Reprezentantul Nokia de la CES 2009 a afirmat ca pretul smartphone-ului va fi similar cu cel al lui Nokia N95 sau N96, de la momentul lansarii acestora. Imaginile atasate acestui articol dezvaluie un terminal superb, atat in ce priveste interfata, cat si designul handsetului.

Nokia N97 la CES

"iPhone Killer" este cel mai mic atribut pe care il putem gasi pentru acest telefon, atat de bine dotat incat ar face si un UMPC invidios. Noul Nokia dispune de un ecran touch de 3.5 inchi, o camera de 5 megapixeli, memorie de 32 GB, slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB, GPS, HSDPA, WiFi, Bluetooth Stereo si o tastatura glisanta full QWERTY.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×