Palm Pre isi face aparitia pe site-uri europene

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.065 ori
<b>Palm Pre isi face aparitia pe site-uri europene</b>In ciuda faptului ca un model Palm Pre cu suport GSM a fost expus si prezentat la Mobile World Congress 2009, o lansare europeana pentru acest handset nu a fost anuntata inca. Totusi, iata ca Palm a adaugat noul terminal in portofoliul prezent pe...

In ciuda faptului ca un model Palm Pre cu suport GSM a fost expus si prezentat la Mobile World Congress 2009, o lansare europeana pentru acest handset nu a fost anuntata inca. Totusi, iata ca Palm a adaugat noul terminal in portofoliul prezent pe site-urile sale europene.

Producatorul american de telefoane anunta noul Pre drept "coming soon" in Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania. Nu avem informatii despre pretul sau, dar ar trebui sa aflati ca in SUA, prin Sprint, terefonul va fi disponibil la un pret cuprins intre 149 si 199 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Posterul de mai sus ne indica faptul ca Palm a uitat sa scrie "GSM/HSDPA" in locul lui EV-DO deasupra display-ului handsetului. Cel mai probabil Palm Pre va fi disponibil in toata Europa incepand cu aceasta primavara, dar pana atunci va puteti abona la notificarile companiei in legatura cu lansarea smartphone-ului pe site-ul britanic, cel francez, german, italian sau spaniol.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×