Cel de-al doilea smart shop Orange din România, este inaugurat în mall Băneasa din București

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.007 ori
<b>Cel de-al doilea smart shop Orange din România, este inaugurat în mall Băneasa din București</b>&Icirc;n cadrul evenimentului Orange de săptăm&acirc;na trecută despre care v-am relatat aici, am aflat și faptul că magazinele operatorului vor primi ceva modificări de design &icirc;n stilul noului concept de servicii adoptat. Pe l&acirc;ngă...

În cadrul evenimentului Orange de săptămâna trecută despre care v-am relatat aici, am aflat și faptul că magazinele operatorului vor primi ceva modificări de design în stilul noului concept de servicii adoptat. Pe lângă acesta, în cursul zilei de astăzi a fost deschis și un al doilea smart-shop Orange, situat în mall Băneasa din București.

Acest nou magazin le dă oportunitatea clienților de a se bucura de o experiență digitală incomparabilă și de o abordare personalizată a serviciilor. Printre noutățile pe care le vom găsi în acest smart shop, se numără posterele digitale, dar și mesele interactive cu ecran tactil de 42 inch, acestea având o rezoluție 4K.

Pentru ca totul să fie ușor de găsit, magazinul este structura în 3 spații ce reflectă modul în care tehnologia este folosită în funcție de mediul ambient: acasă, la birou, pentru divertisment. Ca o oferă specială de lansare, clienții ce calcă pragul noului magazin din mall Băneasa beneficiază de următoarele reduceri până pe data de 14 octombrie:

  • reducere 30 euro pentru orice telefon sau tableta 4G cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni
  • reducere 60 euro pentru orice telefon sau tableta 4G Samsung cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni
  • reducere 25% la orice accesoriu
  • reducere 50% la orice accesoriu Samsung
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×