Cel mai elegant iPhone: aur, diamante si sute de mii de euro

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.181 ori
<b>Cel mai elegant iPhone: aur, diamante si sute de mii de euro</b>Dupa ce am vazut un iPod aurit si acoperit cu diamante, scos la licitatie, admiram un iPhone care va fermeca orice domnisoara care se invarte in cercuri selecte sau pe... Paris Hilton. Designerul de produse de lux si bijutierul Peter Aloisson este...

Dupa ce am vazut un iPod aurit si acoperit cu diamante, scos la licitatie, admiram un iPhone care va fermeca orice domnisoara care se invarte in cercuri selecte sau pe... Paris Hilton.

Designerul de produse de lux si bijutierul Peter Aloisson este responsabil cu acest superb iPhone, cel mai scump astfel de terminal din lume. In vreme ce telefoanele acoperite cu diamante nu sunt o noutate, iPhone Princess Plus aduce un plus de prospetime prin intermediul taieturii Princess folosita la 138 dintre cele 318 de diamante cu care este acoperit handsetul. Restul de diamante sunt taiate in stil briliant, iar handsetul include nestemate de 17.75 karate incrustate in aur alb de 18 karate.

iPhone Princess Plus are un pret de 120.000 de euro, iar primul sau cumparator este un om de afaceri din Rusia, care a facut o pre-comanda, inca din octombrie 2007, produsul fiind livrat in ianuarie 2008. In cazul in care nu va permiteti un astfel de telefon, cei mai saraci miliardari vor cumpara varianta acoperita doar cu diamante taiate in stil briliant, la modesta suma de 45.000 de euro. Va trebui totusi sa aflati ca nu acesta este cel mai scump telefon din lume, ci GoldVish Le Million, acoperit cu aur alb de 8 karate si 1800 de diamante, de 120 karate (in total) disponibil la un pret de 1.45 milioane de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×