Concedieri la varf la Motorola... din nou

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.308 ori
<b>Concedieri la varf la Motorola... din nou</b>Problemele celor de la Motorola continua, pe masura ce compania pierde angajati, chiar din randul directorilor executivi. Motorola si-a inlocuit seful departamentului european de telefonie mobila, Mike Fenger cu Steven Nolan, fostul vicepresedinte al...

Problemele celor de la Motorola continua, pe masura ce compania pierde angajati, chiar din randul directorilor executivi.

Motorola si-a inlocuit seful departamentului european de telefonie mobila, Mike Fenger cu Steven Nolan, fostul vicepresedinte al sectiunii Vanzari, responsabil de asemenea cu piata europeana. In acelasi mod in care Casey Keller a renuntat la postul de CMO, "trezorierul" Motorola, Steve Strobel a parasit barca in plin proces de scufundare. Strobel a fost inlocuit cu Larry R. Raymond, angajat experimentat preluat de la Sears Roebuck & Co. unde lucrase 20 de ani.

Reprezentantii Motorola afirma ca aceste schimbari la nivel inalt fac parte din planul general de a transforma echipa de conducere a companiei. Ramane de vazut daca aceste mutari vor revitaliza compania, dar nu este prima oara cand asistam la un astfel de val de inlocuiri, iar pana acum efectele sale nu se vad. In mod sigur nu as dori sa fiu un angajat Motorola la aceasta ora, nici macar un CEO sau CMO, de vreme ce orice cap poate pica oricand, chiar si fara motive aparente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×