iPad-ul de 1 milion de dolari este acoperit cu diamante

1.596 ori
<b>iPad-ul de 1 milion de dolari este acoperit cu diamante</b>în cazul în care ați câștigat la loterie, avem o sugestie pentru primul milion de dolari din premiu: un iPad acoperit cu diamante. Acest terminal costă 1.2 milioane de dolari și este personalizat de către firmă Camael Diamonds, care a lansat o...

în cazul în care ați câștigat la loterie, avem o sugestie pentru primul milion de dolari din premiu: un iPad acoperit cu diamante. Acest terminal costă 1.2 milioane de dolari și este personalizat de către firmă Camael Diamonds, care a lansat o ediție specială a acestei tablete.

Acesta este cel mai scump iPad din lume, împodobit cu nu mai puțin de 1 kilogram de aur de 18 carate și 300 de diamante fără cusur. Cu o astfel de greutate, va fi greu să manevrați o astfel de tableta cu o singură mână, dar strălucirea și opulența sa vă vor face remarcați cu ușurință. Din păcate aceste model nu este un iPad 2, deci dezamăgire la capitolul specificații.

Totuși, o persoană care își permite să cheltuie 1.2 milioane de dolari pe un iPad va avea cu siguranță destule fonduri și pentru iPad 2, nu credeți? Mai multe detalii aflați pe site-ul Camael Diamonds.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×