Cel mai mare BlackBerry din lume se afla la Paris (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.439 ori
<b>Cel mai mare BlackBerry din lume se afla la Paris (Video)</b>Aflam de pe contul de Twitter oficial BlackBerry ca in Paris se intampla ceva MARE si anume prezentarea unui gigantic smartphone BlackBerry. Iata despre ce vorbim, in clipul de mai jos. &nbsp; &nbsp; Pe esplanada din Centrul Pompidou, piata Beauborg se...

Aflam de pe contul de Twitter oficial BlackBerry ca in Paris se intampla ceva MARE si anume prezentarea unui gigantic smartphone BlackBerry. Iata despre ce vorbim, in clipul de mai jos.

Pe esplanada din Centrul Pompidou, piata Beauborg se afla aceasta interesanta structura, care se incadreaza perfect in peisajul art nouveau al monumentului reprezentativ pentru arta urbana. In plus, uriasul smartphone va afisa mesajele fanilor BlackBerry din toata lumea, fie ca se refera la directia companiei RIM, la parerea lor despre telefoane sau orice alt subiect.

Mesajele apar in timp real si nu putem sa nu ne intrebam daca aceasta nu este o campanie publicitara pentru un nou handset.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×