Nokia si Yahoo! vor anunta un proiect comun luni!

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 870 ori
<b>Nokia si Yahoo! vor anunta un proiect comun luni!</b>Se tot vorbeste despre Yahoo! Phone de cativa ani buni, dar iata ca acest zvon ar putea deveni realitate in curand, cel putin la capitolul software. Nokia si Yahoo vor anunta un proiect comun luni, in cadrul unei conferinte de presa, confirmata partial de...

Se tot vorbeste despre Yahoo! Phone de cativa ani buni, dar iata ca acest zvon ar putea deveni realitate in curand, cel putin la capitolul software. Nokia si Yahoo vor anunta un proiect comun luni, in cadrul unei conferinte de presa, confirmata partial de catre CEO-ul Yahoo, Carol Bartz.

Carol afirma ca Yahoo are un anunt important cu privire la experientele mobile oferite de companie si "o noua era de conectivitate a consumatorilor". Kara Swisher, de la All Things Digital speculeaza ca anuntul ar putea implica o colaborare dintre Yahoo si Nokia, axata pe aplicatiile dezvoltate de prima companie.

Cunoscuta sub numele de "Project Nike", dupa zeita greceasca a victoriei, aceasta initiativa reprezinta singurul mod in care Yahoo! poate concura cu Google pe piata mobila. Nokia refuza sa comenteze cu privire la aceste informatii, dar raspunsul il vom afla luni de abia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×