Cel mai mare magazin Apple din țară se deschide În această lună la Băneasa Shopping City - un nou iStyle!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.289 ori
<b>Cel mai mare magazin Apple din țară se deschide În această lună la Băneasa Shopping City - un nou iStyle!</b>Sunt sigur că vă amintiți că în urmă cu un an am fost prezenți la deschiderea unuia dintre cele mai mari magazine Apple din țara noastră și anume filiala iStyle din AFI Cotroceni Mall. Ei bine, acum se deschide încă o reprezentantă iStyle, de...

Sunt sigur că vă amintiți că în urmă cu un an am fost prezenți la deschiderea unuia dintre cele mai mari magazine Apple din țara noastră și anume filiala iStyle din AFI Cotroceni Mall. Ei bine, acum se deschide încă o reprezentantă iStyle, de această dată una și mai mare, tot în București, în Băneasa Shopping City.

și dacă tot rememoram întâmplări, în toamna anului trecut am fost la Băneasa Shopping City pentru o demonstrație de forță din partea celor de la Lenovo, care prin carava Do Tour au adus la noi tabletele IdeaPad și ThinkPad. Revenind la iStyle, acesta este unicul premium reseller Apple din țara noastră și va închide magazinul pe care îl are în acest moment în Băneasa Shopping City, urmând să deschidă cel mai mare magazin iStyle din sud-estul Europei, cel puțin așa afirmă invitația trimisă presei.

Magazinul se va deschide publicului începând de vineri 30 martie, iar printre produsele disponibile se va număra și nouă tableta iPad, care sosește în România oficial pe 23 martie. iStyle are în acest moment 4 magazine în țară, ultimul fiind cel la a cărui inaugurare am participat chiar noi anul trecut. Deși iStyle este unicul premium reseller Apple din țara noastră, mai există și alți reselleri autorizați, ca eMAG, Altex, Mediagalaxy sau Noumax.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×