Un nou model Sony Xperia: Neo L vine cu dotări modeste și Android 4.0

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.541 ori
<b>Un nou model Sony Xperia: Neo L vine cu dotări modeste și Android 4.0</b>Chinezii au noroc ca de obicei, ei având parte de lansarea lui Sony Xperia neo L, un nou handset din seria Xperia. Deocamdată acest device cu specificații modeste și Android 4.0 drept OS va debuta doar în China, dar sperăm să îl vedem și în...

Chinezii au noroc ca de obicei, ei având parte de lansarea lui Sony Xperia neo L, un nou handset din seria Xperia. Deocamdată acest device cu specificații modeste și Android 4.0 drept OS va debuta doar în China, dar sperăm să îl vedem și în Europa la un moment dat.

Dacă va ajunge în Europa, acest telefon are toate șansele la titlul de "cel mai ieftin telefon cu branding de top și Android 4.0". Sony neo L este înrudit cu neo V și face parte din categoria de device-uri midrange. Handsetul este primul din portofoliul Sony care se va lansa cu Android 4.0 preinstalat și nu sosit sub formă de actualizare. După cum se vede și în imagine îl puteți confunda cu neo V, deoarece designul este similar, dar nou venitul împrumuta și câteva aspecte din lookul lui Xperia Play, evident fără sistemul de control de gaming.

Sony Xperia neo L vine cu un procesor Snapdragon single core de 1 GHz, un GPU Adreno 205 și 512 MB RAM, specificații modeste pentru un telefon al anului 2012, mai ales unul cu Android 4.0. Alte dotări includ un display LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, plus o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura 720p și o cameră frontală VGA cu suport pentru videoconvorbiri. Handsetul măsoară 12.8 mm grosime, iar neo L este puțin mai lung, dar și mai subțire decât neo V.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×