Cel mai mare producator de softuri Windows Mobile, Spb Software anunta Spb Online

Autor:  | Publicat în:  Software 1.256 ori
<b>Cel mai mare producator de softuri Windows Mobile, Spb Software anunta Spb Online</b>In cadrul ITU Telecom Asia, Spb Software, cel mai mare producator de softuri WIndows Mobile a lansat Spb Online, serviciu disponibil acum pentru operatorii de telefonie mobila. Spb Online este de fapt un set de servicii online premium, care vor functiona...

In cadrul ITU Telecom Asia, Spb Software, cel mai mare producator de softuri WIndows Mobile a lansat Spb Online, serviciu disponibil acum pentru operatorii de telefonie mobila.

Spb Online este de fapt un set de servicii online premium, care vor functiona in retelele 3G si vor stimula utilizatorii sa adopte noile tipuri de divertisment digital. Initiativa celor de la Spb include urmatoarele servicii, usor accesibile de pe telefon: Mobile TV, Online Radio, News, Weather, Online Game si On-device Catalog.

Spb Online este compatibil cu Windows Mobile Standard si Professional si este disponibil doar pentru operatorii de telefonie deocamdata, nu si pentru clientii de rand. Utilizatorii vor putea descarca aplicatiile catre sfarsitul anului, beneficiind si de servicii de televiziune mobila si continuturi customizate in functie de dorinta operatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×