O saptamana in compania lui HTC Touch Pro

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.381 ori
<b>O saptamana in compania lui HTC Touch Pro</b>Cei de la CoolSmartPhone.com au avut ideea inspirata de a filma si poza experienta lor cu terminalul HTC Touch Pro, timp de o saptamana. Redactorii au utilizat acest handset timp de 7 zile, descoperindu-i avantajele si defectele si testandu-i toate...

Cei de la CoolSmartPhone.com au avut ideea inspirata de a filma si poza experienta lor cu terminalul HTC Touch Pro, timp de o saptamana. Redactorii au utilizat acest handset timp de 7 zile, descoperindu-i avantajele si defectele si testandu-i toate functiile. Iata un clip video al primei zile de teste:

Touch Pro este practic un HTC Touch Diamond, care a primit in plus o tastatura QWERTY. Pentru cei care au folosit deja un HTC Touch Diamond, Touch Pro va parea destul de gros, dar nu incomod daca il purtati in buzunar. In plus, sacrificiul "taliei" merita facut, pentru o tastatura QWERTY performanta si un slot pentru carduri microSD. Trebuie sa aflati ca telefonul foloseste acelasi slot USB pentru incarcare, sincronizare si conectare a telefonului la handsfree, iar carcasa sa "ascunde" si un locas pentru stylus.

Interfata TouchFLO 3D de pe Diamond a fost pastrata si in cazul lui Touch Pro, dar aceasta beneficiaza si de cateva functii in plus. Meniul de shortcuturi initial isi face aparitia atunci cand deschideti clapeta glisanta a telefonului si va pune la dispozitie optiunea de a configura accelerometrul handsetului (G-motion). Display-ul este unul VGA, de o calitate impresionanta, afisand site-urile web excelent, cu ajutorul browserului Opera 9.5.

Handsetul dispune si de un player YouTube si Google Maps, de radio FM, suport pentru playback al melodiilor in format MP3 si al continuturilor video plus un mod "disk", care transforma telefonul intr-un dispozitiv de stocare a datelor. In concluzie, asteptam cu nerabdare ca Touch Pro sa ajunga si in Romania, eventual gratuit, din nou prin Vodafone, ca si Touch Diamond.

Va invitam sa va inregistrati pe HTC Club, primul forum romanesc dedicat fanilor HTC!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×