iPhone 3G in curand si in Rusia

957 ori
<b>iPhone 3G in curand si in Rusia</b>Disponibil de ceva timp pe piata neagra, iPhone 3G va fi in curand lansat oficial in Rusia, dupa ce doi operatori de telefonie locali au ajuns la o intelegere cu Apple. Cel de-al treilea operator rus ca numar de clienti, MegaFon anunta cu cateva zile in...

Disponibil de ceva timp pe piata neagra, iPhone 3G va fi in curand lansat oficial in Rusia, dupa ce doi operatori de telefonie locali au ajuns la o intelegere cu Apple.

Cel de-al treilea operator rus ca numar de clienti, MegaFon anunta cu cateva zile in urma ca va pune in vanzare handsetul pana la finalul anului. Vestea vine la cateva zile dupa ce alt operator, Vimpelcom anuntase ca a ajuns la o intelegere cu Apple si ca va vinde terminalul iPhone 3G. Deocamdata nu este cunoscut pretul handsetului in Rusia, sau ofertele de abonamente cu care acesta va sosi, dar ne asteptam ca si operatorul cel mai important al tarii, Mobile Telesystems sa ofere noul iPhone cat de curand.

De mentionat este faptul ca telefonul este foarte popular in Rusia, analistii estimand ca exista aproximativ 500.000 de unitati de prima generatie in tara, 20.000 de iPhone-uri 3G fiind de asemenea vandute lunar, pe piata neagra. Clientii ajung sa plateasca chiar 1000 de dolari pentru un astfel de handset si apoi alti 100 pentru a-l debloca. Versiunea oficiala va costa mult mai putin, dar va "lega" clientul de un singur operator pe o perioada de minim doi ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×