Cel mai mic display full HD din lume depaseste clar ecranul Retina de pe iPhone 4

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.373 ori
<b>Cel mai mic display full HD din lume depaseste clar ecranul Retina de pe iPhone 4</b>Pana acum display-ul Retina de pe iPhone 4 a fost considerat un etalon pentru ecranele terminalelor portabile, oferind o densitate a pixelilor foarte ridicata si o rezolutie record. Ei bine iata ca recordul a fost doborat de catre "cel mai mic display...

Pana acum display-ul Retina de pe iPhone 4 a fost considerat un etalon pentru ecranele terminalelor portabile, oferind o densitate a pixelilor foarte ridicata si o rezolutie record. Ei bine iata ca recordul a fost doborat de catre "cel mai mic display full HD din lume".

Este vorba despre un ecran de 4.8 inchi, dezvoltat de Ortustech, o initiativa care ii implica pe cei de la Casio si Toppan Printing. Display-ul suporta o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si se bazeaza pe tehnologia HAST (Hyper Amorphous Silicon TFT) de microfabricare pentru a obtine aceste performante.

Pentru atingerea acestei rezolutii, Ortustech a "inghesuit" pe acest display 458 pixeli pe inch, in vreme ce iPhone 4 ofera o densitate de 326 pixeli pe inch. Ecranul suporta un unghi de vizualizare de 160 de grade si afiseaza 16 milioane de culori. El poate fi folosit pe console portabile, telefoane mobile, tableturi si alte terminale de acest gen.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×