Nokia si YouTube, impreuna pentru succes

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.045 ori
<b>Nokia si YouTube, impreuna pentru succes</b>Nokia si-a pe 12 februarie parteneriatul cu YouTube, ceea ce va presupune ca videoclipurile faimosului serviciu sa fie disponibile pe terminalele Nokia Nseries. Accesibile prin Nokia Web Browser cu Mini Map, fisierele video vor avea streaming prin...

Nokia a parafat pe 12 februarie un act cu privire la parteneriatul cu YouTube, ceea ce va presupune ca videoclipurile faimosului serviciu sa fie disponibile pe terminalele Nokia Nseries.

Accesibile prin Nokia Web Browser cu Mini Map, fisierele video vor avea streaming prin intermediul site-ului mobil YouTube. De asemenea feedurile RSS de la YouTube vor fi compatibile cu noua aplicatie de la Nokia, Video Center.

Browserul Nokia cu Mini Map permite utilizatorilor sa vizualizeze filmulete de pe orice site similar cu browserele pentru PC-uri. Prin YouTube Mobile, acum compatibil cu formatul video AVC veti putea vizualiza orice fisier video pe telefoanele Nseries. Nokia Video Center ofera feeduri RSS si filmulete la cerere, pentru a fi vizualizate sau stocate.

Nokia Video Center va fi disponibil la nivel global in aceleasi tari in care sunt comercializate terminalele Nokia Nseries.

O scurta prezentare a noului serviciu, o puteti urmari prin intermediul materialului video de mai jos:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×