Cel mai mic telefon din lume este un...ceas de mana

4.050 ori
<b>Cel mai mic telefon din lume este un...ceas de mana</b>Nu este prima oara cand auzim de telefoane-ceas, dar iata ca avem de-a face cu un concept palpabil si un terminal care merita titlul de "cel mai mic telefon din lume". Terminalul mobil din imaginea anterioara este M500 GSM Watchfone de la SMS Technology....

Nu este prima oara cand auzim de telefoane-ceas, dar iata ca avem de-a face cu un concept palpabil si un terminal care merita titlul de "cel mai mic telefon din lume".

Terminalul mobil din imaginea anterioara este M500 GSM Watchfone de la SMS Technology. Chiar daca nu pare, acesta este un telefon quad-band GSM pe care il puteti folosi in timp ce il purtati la incheietura. M500 are un display touchscreen color de 1.5 inch, terminalul fiind dotat si cu 128Mb de memorie, Bluetooth si conectivitate USB. Cel mai mic telefon din lume are o baterie destul de rezistenta: 200 de minute in modul convorbire si 80 de ore in stand-by.

Veti putea stoca pana la 199 de numere de telefon in agenda telefonului-ceas si desi pare incredibil, terminalul va include un MP3 si MP4 player. M500 va fi rezistent la apa, in buna traditie a ceasurilor din ultimii ani si a unor telefoane moderne. Cel mai mic terminal mobil din lume va fi lansat saptamana aceasta si va costa in jur de 500 de euro. La un astfel de pret am putea spune ca purtam un iPhone la mana, dar ramane de vazut cat de bun este acest nou telefon "de talie mica".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×