Cel mai nou Land Rover soseste cu iPhone integrat

1.656 ori
<b>Cel mai nou Land Rover soseste cu iPhone integrat</b>Cel mai nou membru al familiei Land Rover, modelul LRX va fi prezentat in cadrul Detroit Auto Show, unde, pe langa caracteristicile unei masini de top va prezenta publicului... un iPhone. Avem de-a face cu masina concept high-tech, care a ales sa...

Cel mai nou membru al familiei Land Rover, modelul LRX va fi prezentat in cadrul Detroit Auto Show, unde, pe langa caracteristicile unei masini de top va prezenta publicului... un iPhone.

Avem de-a face cu masina concept high-tech, care a ales sa inlocuiasca clasicul iPod integrat in astfel de vehicule cu performantul iPhone. Conceptul de SUV este un "prea Ford", dar se pare ca terminalul inclus in consola centrala a masinii se incadreaza perfect in peisaj. Terminalul completeaza toate display-urile LCD din automobil cu al sau touchscreen, reprezentand inca un accesoriu de lux al lui LRX.

Cei de la intomobile.com par a fi siguri ca masina nu va intra niciodata in productie , dar ar fi grozav sa mai vedem astfel de vehicule de lux integrand iPhone-uri. De la BMW la Audi, de la Mercedes la Porsche, toate aceste automobile includ cate un player sau terminal mobil performant, care opereaza in tandem cu sisteme impresionante de difuzoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×