FCC a deconspirat LG KE990d

903 ori
<b>FCC a deconspirat LG KE990d</b>Un nou telefon mobil LG a fost depistat in arhivele celor de la FCC, modelul KE990d, pentru a fi mai exacti. Ca de obicei, detaliile despre terminal si imaginile cu acesta sunt greu de obtinut, astfel ca va trebui sa speculam asupra zvonurilor. &nbsp; LG...

Un nou telefon mobil LG a fost depistat in arhivele celor de la FCC, modelul KE990d, pentru a fi mai exacti. Ca de obicei, detaliile despre terminal si imaginile cu acesta sunt greu de obtinut, astfel ca va trebui sa speculam asupra zvonurilor.

LG KE990d tocmai a fost aprobat de catre FCC si din cate stim, avem de-a face cu un telefon GSM, care suporta conectivitate EDGE. Standardul este respectat, telefonul suportand Bluetooth, iar handsetul este unul care facerparte din "Clasa 2", adica raza sa de actiune este limitata la 10 metri. Confidentialitatea este la posturi, astfel ca FCC nu poate dezvalui detalii despre urmatorul membru al bogatei familii LG.

Banuim ca toate terminalele invaluite in mister, aprobate acum de catre FCC, ne vor fi dezvaluite, cu imagini si specificatii, de abia peste cateva luni, din cauza contractului de confidentialitate. Samsung si LG insista asupra aplicarii acestui contract, in vreme de alti producatori de terminale, fac tot posibilul sa "scape" cate un detaliu despre terminalul lor, pentru a tine publicul "in priza".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×