Interfața Emotion UI 3.0 a celor de la Huawei apare În noi capturi de ecran; se remarcă un design plat

1.046 ori
<b>Interfața Emotion UI 3.0 a celor de la Huawei apare În noi capturi de ecran; se remarcă un design plat</b>După ce atât ASUS, cât și HTC au adoptat interfețe customizate ce dispun de iconițe plate, iată că și Huawei are de gând să facă același lucru cu al lor Emotion UI. Noua versiune 3.0 va aduce un design plat și simplist după cum putem...

După ce atât ASUS, cât și HTC au adoptat interfețe customizate ce dispun de iconițe plate, iată că și Huawei are de gând să facă același lucru cu al lor Emotion UI. Noua versiune 3.0 va aduce un design plat și simplist după cum putem observa și în capturile de ecran de mai jos ce au fost postate de către user-ul @i-Mansun pe rețeaua de socializare Weibo.

Această decizie a producătorilor de a lansa interfețe customizate care să aducă iconițe plate vine după ce în toamna anului trecut, Apple a introdus un astfel de design în iOS 7. De asemenea, și la LG putem observa o astfel de interfață pe flagship-ul LG G3 ce a fost introdus de curând pe piață.

Interfața Emotion UI 3.0 a celor de la Huawei apare În noi capturi de ecran; se remarcă un design plat

Un lucru prin care interfața Huawei se diferențiază de celelalte sunt butoanele de navigare ce par a fi cele din Android L, sistem de operare ce va debuta în acestă toamnă. Observăm că dialer-ul este simplist și folosește acum un fundal alb. Emotion UI 3.0 ar putea debuta pe 22 iulie în cadrul unui eveniment în care am putea vedea un nou flagship.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×