Cel mai recent teaser Samsung ne oferă o imagine de ansamblu asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.265 ori
<b>Cel mai recent teaser Samsung ne oferă o imagine de ansamblu asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge</b>Urm&acirc;nd seria de teasere precedente cu modelul standard , astăzi cei de la Samsung decid să ne atragă atenția prin faptul că la MWC vor fi lansate nu unul, ci două terminale mobile de top. Astfel, prin intermediul celor de la T-Mobile putem...

Urmând seria de teasere precedente cu modelul standard , astăzi cei de la Samsung decid să ne atragă atenția prin faptul că la MWC vor fi lansate nu unul, ci două terminale mobile de top. Astfel, prin intermediul celor de la T-Mobile putem arunca o privire asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge, terminal ce beneficiază de un plus la capitolul inedit.

Din câte putem vedea, display-ul device-ului se curbează pe marginile sale, dar cu toate acestea, spre deosebire de Note Edge, va rămâne loc și pentru butoanele fizice de power/unlock, respectiv volum. De asemenea, este prezent și butonul home ce probabil va avea rol de senzor pentru amprente.

Acest smartphone va sosi cu un display Quad HD, un procesor octa-core Samsung Exynos 7420, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 20 megapixeli. Care ar fi alegerea voastră dintre cele două modele care vor debuta pe 1 martie? Galaxy S6 sau S6 Edge?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×