Cel mai recent teaser Samsung ne oferă o imagine de ansamblu asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge

1.317 ori
<b>Cel mai recent teaser Samsung ne oferă o imagine de ansamblu asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge</b>Urm&acirc;nd seria de teasere precedente cu modelul standard , astăzi cei de la Samsung decid să ne atragă atenția prin faptul că la MWC vor fi lansate nu unul, ci două terminale mobile de top. Astfel, prin intermediul celor de la T-Mobile putem...

Urmând seria de teasere precedente cu modelul standard , astăzi cei de la Samsung decid să ne atragă atenția prin faptul că la MWC vor fi lansate nu unul, ci două terminale mobile de top. Astfel, prin intermediul celor de la T-Mobile putem arunca o privire asupra formelor curbate de pe Galaxy S6 Edge, terminal ce beneficiază de un plus la capitolul inedit.

Din câte putem vedea, display-ul device-ului se curbează pe marginile sale, dar cu toate acestea, spre deosebire de Note Edge, va rămâne loc și pentru butoanele fizice de power/unlock, respectiv volum. De asemenea, este prezent și butonul home ce probabil va avea rol de senzor pentru amprente.

Acest smartphone va sosi cu un display Quad HD, un procesor octa-core Samsung Exynos 7420, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 20 megapixeli. Care ar fi alegerea voastră dintre cele două modele care vor debuta pe 1 martie? Galaxy S6 sau S6 Edge?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×