O presupusă husă destinată lui Huawei P8 apare în imagini live

Autor:  | Publicat în:  Huawei 590 ori
<b>O presupusă husă destinată lui Huawei P8 apare în imagini live</b>După seria de imagini spion cu succesorul lui Ascend P7 de s&acirc;mbătă, astăzi prin intermediul celor de la HDBlog.it putem vedea c&acirc;teva fotografii live ce ne prezintă o presupusă carcasă pentru modelul P8. Potrivit ultimelor zvonuri, acest...

După seria de imagini spion cu succesorul lui Ascend P7 de sâmbătă, astăzi prin intermediul celor de la HDBlog.it putem vedea câteva fotografii live ce ne prezintă o presupusă carcasă pentru modelul P8. Potrivit ultimelor zvonuri, acest device nu va fi lansat la MWC, ci o lună mai târziu în cadrul unui eveniment din Londra.

Husa transparentă ajunsă pe web ne dezvăluie amplasarea principalelor porturi ale telefonului, mai precis deschiderile pentru butoanele de volum și butonul de power on/off, componente ce sunt regăsite în partea dreaptă. Observăm și prezența unui jack audio 3.5 mm și a portului microUSB v2.0 în partea de jos.

Carcasa Huawei P8

Huawei P8 ne-ar putea aduce un display Full HD de 5.2 inch, un procesor octa-core Kirin 930 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM, cât și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED și stabilizare optică a imaginii. Totodată, va fi prezent și un senzor frontal de 8 megapixeli la pachet.

O presupusă husă destinată lui Huawei P8 apare în imagini live

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×