HTC Accord Își face apariția Într-o imagine live, unul dintre telefoanele Windows Phone 8 lansate azi ajunge pe web!

1.446 ori
<b>HTC Accord Își face apariția Într-o imagine live, unul dintre telefoanele Windows Phone 8 lansate azi ajunge pe web!</b>HTC are un eveniment programat astăzi la New York, în cadrul căruia se așteaptă prezentarea de 3 noi terminale Windows Phone 8 ale companiei. Zvonurile afirmă că acestea ar fi modele HTC Accord, Zenith și Rio, iar primul a ajuns deja pe web cu...

HTC are un eveniment programat astăzi la New York, în cadrul căruia se așteaptă prezentarea de 3 noi terminale Windows Phone 8 ale companiei. Zvonurile afirmă că acestea ar fi modele HTC Accord, Zenith și Rio, iar primul a ajuns deja pe web cu ceva timp în urmă, dar iată că avem acum și o imagine live cu terminalul.

Se specula cu o săptămână în urmă că se va renunța la numele de cod Accord în favoarea unei denumiri oficiale precum HTC 8X. în fine, ce știm despre noul model e că vine fără slot microSD și că are o cameră de 8 megapixeli impresionantă. în această imagine smartphone-ul are branding Verizon și se pare că ar avea suport 4G LTE. HTC Accord va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon la bord, cel mai probabil un S4, ca și noile modele Nokia Lumia 8. Mă aștept și la 16 GB spațiu de stocare intern și 1 GB RAM.

E posibil ca HTC să fi inclus tehnologia camerelor ImageSense pe acest model, de vreme ce se discută despre o cameră foarte bună. Sunt curios dacă HTC va mai personaliza telefonul prin cu tile-uri si aplicatii speciale așa cum a făcut cu primele modele HTC cu Windows Phone, dar mai multe detalii aflăm astăzi de la ora 18:00 (a României), atunci când va debuta evenimentul HTC la New York.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×