Cel mai scump smartphone cu chip MediaTek de pe piață se numește HANMAC New Defency; costă 6.000$

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.200 ori
<b>Cel mai scump smartphone cu chip MediaTek de pe piață se numește HANMAC New Defency; costă 6.000$</b>Dacă vă gândeați la faptul că un smartphone ce aduce la pachet un procesor MediaTek trebuie să fie în același timp și ieftin, odată cu telefonul pe care îl veți vedea în rândurile de mai jos, opinia voastră se va schimba. Mai precis, este...

Dacă vă gândeați la faptul că un smartphone ce aduce la pachet un procesor MediaTek trebuie să fie în același timp și ieftin, odată cu telefonul pe care îl veți vedea în rândurile de mai jos, opinia voastră se va schimba. Mai precis, este vorba despre o nouă creație a companiei franceze HANMAC, producător ce aduce pe piață device-uri de lux care adoptă chip-uri MediaTek.

Numele său este HANMAC New Defency, terminal ce sosește cu un display de safir ce măsoară 3.5 inch în diagonală, un procesor quad-core MediaTek 6589 de 1.2 GHz, 2 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, vom primi și o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, o baterie de 1.450 mAh și Android 4.2.

Potrivit companiei, dezvoltarea unui astfel de device poate dura chiar și 30 de zile, fiind nevoie de atenție deosebită la integrarea materialelor de lux folosite. Astfel, o variantă standard a lui New Defency va aduce o carcasă realizată dintr-o combinație de metal și cauciuc, butoane ceramice și inserții de aur 18K și titaniu.

Deși HANMAC este o companie de origine franceză, aceasta își comercializează produsele mai mult pe piața din China, țară în care sunt deja prezente numeroase magazine proprii. Aflați că prețul lui HANMAC New Defency este de 6.000$, sumă care îl transformă în cel mai scump smartphone cu chip MediaTek de pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×