Cel mai slim telefon - inca un concept...

Autor:  | Publicat în:  Design projects 10.108 ori
<b>Cel mai slim telefon - inca un concept...</b>Fiecare zi ne aduce un nou concept de telefon mobil, multe dintre acestea venite pe filiera asiatica. 90% dintre aceste terminale nu vor vedea vreodata rafturile magazinelor. Sa fie acesta si cazul terminalului din imagine, desenat de baietii de la...

Fiecare zi ne aduce un nou concept de telefon mobil, multe dintre acestea venite pe filiera asiatica. 90% dintre aceste terminale nu vor vedea vreodata rafturile magazinelor. Sa fie acesta si cazul terminalului din imagine, desenat de baietii de la sly-art.com,inca un candidat la titlul de cel mai subtire telefon din lume?

Sa fie doar partea din fata a carcasei unui telefon? Nu, este un terminal mobil produs de o companie coreana si deja putem sa uitam de seria Ultra a celor de la Samsung, deoarece avem de-a face cu regele categoriei slim. Designul telefonului ne aduce aminte de Nokia 6300, cu cateva retusari si imbunatatiri. Terminalul dispune de un ecran destul de mare si este fabricat dintr-un material ce ar putea fi o combinatie metal-plastic.

Nu se cunosc specificatiile sale tehnice, dar stim ca regele slim-urilor va fi disponibil in diverse variante de culori: verde, gri, negru sau albastru. Ne miram ca inca nu a aparut un telefon care sa foloseasca ultimele tehnologii descoperite: ecranul flexibil si incarcarea cu energie electrica prin wireless. Un astfel de terminal nu ar avea nevoie de o baterie groasa, iar ecranul ar fi in mod considerabil mai mic.

Probabil Sony-Ericsson va sparge gheata cu un astfel de concept, dar nu garantam ca asta se va intampla in 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×