Sony prezinta sisteme de navigatie widescreen

4.364 ori
<b>Sony prezinta sisteme de navigatie widescreen</b>Cele mai noi sisteme de navigatie vin de la Sony, NV-U82 si U-92T fiind modele widescreen extrem de apreciate de presa de specialitate. Printre companiile care ridica in slavi noile modele se numara si revista britanica T3 si revista germana auto Car &...

Cele mai noi sisteme de navigatie vin de la Sony, NV-U82 si U-92T fiind modele widescreen extrem de apreciate de presa de specialitate.

Printre companiile care ridica in slavi noile modele se numara si revista britanica T3 si revista germana auto Car & HIFI, dar si celebra Connect. Ambele sisteme de navigatie includ display-uri touchscreen cu diagonala de 4.8 inch, cele mai mari ecrane de pe piata device-urilor GPS. Evident, NV-U82 si U-92T vor fi extrem de usor de folosit, deoarece cu o singura atingere a ecranului, veti putea fi ghidati catre destinatia dorita.

Sistemele au fost lansate in iunie, cu NV-U92T la pretul de 399 euro, respectiv 349 euro pentru NV-U82. Primul model ofera acoperire europeana si informatii despre trafic, pentru utilizatorii ce au tendinta de a se rataci. Asteptam replica marilor producatori de device-uri GPS, dupa ce Sony a dat lovitura cu aceste 2 hituri, apreciate atat de presa, cat si de soferii si utilizatorii de rand.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×