O farsa reusita pe Flickr.com - iPhone 2.0

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 7.388 ori
<b>O farsa reusita pe Flickr.com - iPhone 2.0</b>Un utilizator destul de glumet a postat urmatoarea imagine pe flickr.com, un eventual poster pentru iPhone 2.0. Aceasta ne prezinta feature-urile urmatoarei generatii de iPhone si cateva gadgeturi inedite: Conform glumetului, iPhone 2.0 va fi fabricat din...

Un utilizator destul de glumet a postat urmatoarea imagine pe flickr.com, un eventual poster pentru iPhone 2.0. Aceasta ne prezinta feature-urile urmatoarei generatii de iPhone si cateva gadgeturi inedite:

Conform glumetului, iPhone 2.0 va fi fabricat din platina si fanii Apple vor avea nevoie cu siguranta de o carte de credit Platinum pentru a-si cumpara telefonul. Terminalul va fi dotat cu aceleasi 12 aplicatii, de data aceasta mult imbunatatite si originale. Astfel utilizatorul lui iPhone 2.0 va putea controla vremea, sau citi ganduri, folosind aplicatiile si pentru a opri timpul si a controla media.

De asemenea vom beneficia de vedere cu raze X, de un sistem de imbogatire rapida, de un organizator de viata si de o aplicatie de teleportare, toate incluse in noul terminal. iPhone 2.0 se livreaza cu o serie de gadgeturi originale, printre care si iCantKeepUp, un plugin pentru telefoanele fixe cu disc sau papucii iPed, cu tactilitatea adusa la picioarele tale. Cel mai original dintre gadgeturi este probabil iThrone, un super-dispozitiv care ofera pe langa o rola de hartie igienica si posibilitatea de a citi cele mai noi publicatii online.

Mai in gluma, mai in serios, cam astfel exagereaza marile companii, printre care si Apple cand vine vorba de promisiuni in legatura cu viitoare terminale mobile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×