Cel mai subțire telefon din lume, Alcatel One Touch Idol Ultra are și primul preț: 320 de dolari

8.067 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume, Alcatel One Touch Idol Ultra are și primul preț: 320 de dolari</b>Una dintre prezențele cele mai interesante de la CES 2013 si MWC 2013 a fost smartphone-ul Alcatel One Touch Idol Ultra, care acum primește și un preț în Filipine și Hong Kong. Vă reamintesc că acesta este cel mai subțire telefon din lume în...

Una dintre prezențele cele mai interesante de la CES 2013 si MWC 2013 a fost smartphone-ul Alcatel One Touch Idol Ultra, care acum primește și un preț în Filipine și Hong Kong. Vă reamintesc că acesta este cel mai subțire telefon din lume în acest moment, cu o grosime de 6.45 mm.

Terminalul costă doar 320 de dolari în Hong Kong, în vreme ce în Filipine el e disponibil gratuit cu abonament prin operatorul Sun Cellular. Telefonul dispune de un display HD de 4.65 inch, un procesor dual core de 1.2 GHz, Android 4.1 Jelly Bean și 1 GB RAM. Ecranul este de tip AMOLED și are protecție Dragon Trail, iar procesorul este un MTK 6577.

Handsetul cântărește 115 grame, folosește un slot micro SIM și urmează să sosească pe piața internațională peste câteva săptămâni. Alcatel One Touch Idol Ultra dispune și de 16 GB memorie internă, camera de 8 megapixeli și baterie Li-Ion de 1800 mAh. Acest model va sosi pe negru, roșu, galben, verde și turcoaz.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×