Cel mai subțire telefon HTC - iată prima imagine cu HTC Ville, dotat cu Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.558 ori
<b>Cel mai subțire telefon HTC - iată prima imagine cu HTC Ville, dotat cu Ice Cream Sandwich</b>Dacă Motorola ne-a surprins cu un RAZR de 7.1 mm, iar Fujitsu a scăzut sub limita de 7 mm cu un alt telefon, ei bine nici HTC nu sta degeaba și trece în era modernă a designului de smartphone-uri, prin intermediul modelului din imaginea de mai jos....

Dacă Motorola ne-a surprins cu un RAZR de 7.1 mm, iar Fujitsu a scăzut sub limita de 7 mm cu un alt telefon, ei bine nici HTC nu sta degeaba și trece în era modernă a designului de smartphone-uri, prin intermediul modelului din imaginea de mai jos. HTC Ville este încă un smartphone "anorexic", cu talia de mai puțin de 8 mm.

Conform surselor celor de la BGR, acest terminal va fi unul dual core dotat cu Android Ice Cream Sandwich, iar datorită carcasei sale subțiri el va fi cel mai subțire telefon HTC de până acum. Dotările sale hardware vor include un procesor Snapdragon Series 4 de 1.5 GHz, un display Super AMOLED de 4.3 inchi, cu rezolutie qHD și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p. Practic, ce avem aici sună cam ca un HTC Sensation XE în privința specificaitilor, dar cu un design modificat.

Ca punct de reper, aflați că iPhone 4 și 4S au grosimea de 9.3 mm, în vreme ce Galaxy S II măsoară doar 8.49 mm în talie. HTC Ville va folosi interfața Sense 4.0 și va veni la pachet cu deja obișnuitele căști Beats. îl așteptam în magazine în aprilie și îl vom vedea anunțat cel mai probabil la Mobile World Congress în februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×