Sony Ericsson TXT Pro - ultimul mohican În rândul telefoanele ieftine cu tastatură qwerty culisantă?

2.458 ori
<b>Sony Ericsson TXT Pro - ultimul mohican În rândul telefoanele ieftine cu tastatură qwerty culisantă?</b>în urmă cu câteva săptămâni discutam de cele mai bune telefoane cu tastatură qwerty culisantă și sistem de operare Android și chiar realizam un TOP 5 - aici. Sony Ericsson a lansat în 2011 un telefon cu qwerty, dar și ieftin personalizat de...

în urmă cu câteva săptămâni discutam de cele mai bune telefoane cu tastatură qwerty culisantă și sistem de operare Android și chiar realizam un TOP 5 - aici. Sony Ericsson a lansat în 2011 un telefon cu qwerty, dar și ieftin personalizat de către TXT Pro. Observați că lipsește termenul Xperia și asta pentru că este printre ultimele telefoane Sony Ericsson ce nu este și smartphone în adevăratul înțeles al termenului.

Tastatura qwerty de pe TXT Pro este dispusă pe patru rânduri și pare a fi bine definită. Datele sale mai jos:

Telefon mobil
Date tehnice
Sony Ericsson TXT Pro
EcranTFT capacitiv cu touch de 3 inch cu rezoluție 240x400 pixeli și 256.000 culori
Memorie64 MB RAM, 100 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
Interfațăpersonalizată de Sony Ericsson
Conectivitatefără 3G, EDGE, Wi-Fi b/g, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto și video3 Megapixeli și filmează QVGA
Baterie1.000 mAh
Greutate100 gr.
Dimensiuni93 x 52 x 18 mm
Preț486 lei

Este o alternativă viabilă pentru cei ce nu doresc un smartphone Android de buget în genul Cosmote Move, Vodafone Smart sau Orange Stockholm. I se poate imputa lipsa 3G. Și nici nu prea mai sunt alte telefoane cu tastatură qwerty culisantă și touch în această categorie stabilită ad-hoc ca limită de preț la 500 de lei. Mai sunt doar din acelea cu qwerty sub display ca la BlackBerry.

Presupun că știți de trecerea Sony Ericsson către Sony și în viitor va dispărea denumirea Ericsson, din 2012 nu vor aduce decât telefoane inteligente, iar TXT Pro este un fel de ultim mohican.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×